Conditions d’utilisation

Condicions del servei

1Condicions del servei
En compliment del que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de Juliol, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico (“LSSICE”), posem a la seva disposició les condicions de venda relatives al preu dels productes / serveis que s’ofereixen a través del web https://www.marmeles.com
Marmeles Comercial Gourmet S.L
NIF: B66729351
Masia Casanova s/n
08712 Sant Martí de Tous
Barcelona
Tel. +34 696 61 88 27
E-mail. info@marmeles.com
2Terminis de Lliurament
El lliurament es realitza un cop a la setmana, per tant, el lapse de temps entre la realització de la comanda i el lliurament d’aquesta, pot variar en funció del dia de la setmana en que s’efectui.
Les condicions i terminis de lliurament es poden veure alterades per circumstàncies de força major o de calendari, com per exemple la convocatòria de vagues en el sector del transport o la celebració de festes de caràcter provincial, regional o nacional.
3Territori d’Aplicació
El lloc web https://www.marmeles.com només permet la compra de productes que es lliuraran dins la Península Ibèrica. Si volen realitzar una comanda amb lliurament fora del territori peninsular, només ha de posar-se en contacte per telèfon: +34 696 61 88 27 o mitjançant correu electrònic: info@marmeles.com
La política d’impostos i despeses d’enviament queda especialment exclosa de qualsevol comanda rebuda des d’altres territoris.
4Devolucions i Reclamacions
En les gestions de devolució o reclamació, Marmeles Comercial Gourmet S.L aplicarà la legislació vigent en cada moment.
https://www.marmeles.com no atendrà devolucions de productes oberts o manipulats si no és que en ser oberts s’apreciï algun defecte en les condicions de l’article que poguessin afectar el seu consum.
Les devolucions seran acceptades per qualsevol dels següents casos:
Desperfectes en el transport
Producte en mal estat no detectat per nosaltres
Per efectuar qualsevol reclamació o devolució poden contactar amb nosaltres
E-mail: info@marmeles.com
Tel. +34 696 61 88 27
Marmeles Comercial Gourmet S.L intentarà, en primera instància, canviar els productes tornats.
Si no és possible, abonarà l’import.
A efectes del que estableix la Llei de consumidors i el dret de desistiment el consumidor disposa d’un termini de set dies hàbils, comptats des de la recepció de la mercaderia, per executar el dret de desistiment en els casos que estableix la llei.
El nostre compromís és atendre qualsevol reclamació dels nostres clients amb la intenció d’assolir un elevat nivell de satisfacció.
5Preus
Els preus dels productes apareixen sempre amb els corresponents impostos aplicables en cada moment i el corresponent percenatge d’I.V.A.
https://www.marmeles.com es reserva el dret de modificar els preus en qualsevol moment.
Despeses d’enviament:
€4,50: Península*
A partir de €59,00: ports gratuïts Península*


Privacitat i ús de cookies

1Privacitat i ús de cookies
Totes les dades rebudes a través de correu electrònic seran tractades amb estricta confidencialitat d’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.
Així mateix, qualsevol usuari té dret a accedir al fitxer i rectificar o cancel·lar les seves dades. Es pot exercir aquest dret enviant sol·licitud per escrit a Marmeles Comercial Gourmet S.L.
Les dades sol·licitades per correu electrònic són les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent, i permeten les funcions bàsiques d’administració i tramitació de la informació sobre Marmeles Comercial Gourmet S.L
S’autoritza a Marmeles Comercial Gourmet S.L a l’ús i conservació d’aquestes dades, així com la cessió a les entitats amb les quals Marmeles Comercial Gourmet S.L estableixi vincles de col·laboració, excepte comunicació expressa del contrari per part de l’usuari.


Avís Legal

1Avís Legal
Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat de Marmeles Comercial Gourmet S.L o d’algun organisme vinculat a aquest, o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts a Marmeles Comercial Gourmet S.L
Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents: Només està autoritzat l’ús personal no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts. Marmeles Comercial Gourmet S.L no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents de Marmeles Comercial Gourmet S.L
Marmeles Comercial Gourmet S.L no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi. En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

This post is also available in: CatalanEspagnolAnglais